2019-04-10 05:19:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - igazán jól is alakulhatnának emberi kapcsolatai

Napi horoszkóp április 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az ön tizenkettedik sorsterületén együttállást alkot a Vénusz a Neptunusszal. Nagy az esély arra, hogy megismerkedik egy önnek nagyon tetsző személlyel, aki nem független, azaz titkos szerelem kezdete lehetséges. Jobb, ha egy ideig nem döntenek a kapcsolat jövőjéről.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz együttállást alkot a Neptunusszal az ön tizenegyedik sorsterületén. Ez arra biztatja önt, hogy társaságba menjen, szórakozzon, ha lehet, kerülje a túlzott alkoholfogyasztást és a hangsúlyt a romantikára helyezze.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nem hagyja figyelmen kívül az apró betűs részeket, akkor sikeres tárgyalásokon vehet ma részt, illetve sikeres üzleteket köthet. Célszerű lenne aláírás előtt jogászokkal átnézni a szerződéseit. További tervek készítésére is alkalmas a mai nap.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma váratlanul elutazhat egy rövidebb külföldi útra, ahol egy titkos szerelem várhat önre. Jobb lenne, ha nem menne bele, nem az ön érzékeny lelkének való a biztosan előre borítékolt fájdalom.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy tanulmányi út várhat önre, az így szerzett tapasztalatait később itthon bőséggel kamatoztathatja. Vigyáznia kell azonban a különleges ételek fogyasztására, mert kisebb gyomorrontásra vagy bőrkiütésre számíthat az utazás során.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön hetedik sorsterületén három planéta áll, melyek a titkos romantikus kapcsolatok lehetőségét nyújtják. Hosszú távon ne kötelezze el magát, mert ön becsületes, nem éri be félmegoldásokkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma önt az egészségi kérdések foglalkoztatják, lehet, hogy részt vesz egy ilyen jellegű előadáson, vagy beszáll egy táplálkozást kiegészítő termék forgalmazásába, ami előtt nem nagy jövő áll...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon jó szerető hírében áll, ami fárasztó is lehet egyben, az örökös elvárásoknak megfelelni. Ma mégis belemegy egy ilyen titkos játékba. Ez azért nem szép dolog öntől, mert partnerére viszont legszívesebben erényövet csatolna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha elég időt szentelne mások véleményének meghallgatására, és ha visszavenne az öntömjénező magatartásából, akkor igazán jól is alakulhatnának emberi kapcsolatai. Forgalmas időszakra számíthat a kommunikáció terén, legyen tapintatos.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Közvetlen szomszédságával most nagyon jó kapcsolatot ápolhat, amiből a későbbiek során kölcsönösen előnyös üzleti megállapodások is születhetnek. Most mindkét fél azon fog igyekezni, hogy a másik igényeit is figyelembe vegye.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold most az ön ötödik sorsterületén halad át, kreativitás, gyerekekkel való időtöltés most minden bizonnyal boldoggá teszi önt. Pénzügyekhez való hozzáállása túlzottan szubjektív, ezért ne bocsátkozzon üzleti spekulációkba.


Halak: II. 19. - III. 20.

A „rózsaszín szemüveg” ma sem segíti a józanságban, cselekedjen belátása szerint. Egyébként a csalódás jót tesz a lelkének, csak a felépülés lehet, kicsit hosszú ideig tart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: